شهر ترمیمی مکمل شوراهای اجتماعی محلات و گروه های تسهیلگری
رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد گفت: رویکردهای شهر ترمیمی و فعالیت های تسهیلگری مشترک هستند و می توانند با یکدیگر همپوشانی داشته باشند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شورای اسلامی شهر مشهد، سید محسن حسینیپویا در حاشیه جلسه کمیته نظارتی شماره ۴ به تشریح مطالبی پیرامون آخرین وضعیت «شهر ترمیمی» پرداخت و با بیان اینکه تاکنون چندین جلسه هماندیشی و تبادلنظر پیرامون این موضوع با متخصصین، کارشناسان و صاحبنظران بخش های مرتبط برگزار شده است، اظهارکرد: شهر ترمیمی نیازمند مشارکت و حضور و همراهی تمامی حوزه های دخیل است و باید پای کار بیایند.
حسینی پویا افزود: دبیرخانه شهر ترمیمی در شهرداری مشهد راه اندازی شده است و شورای شهر و کمیسیون حقوقی از هیچ کمک و حمایتی مضایقه نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه مشهد از لحاظ نیروی انسانی و علمی در این خصوص از آمادگی کامل برخوردار است، گفت: بسیاری از دانشجویان دکتری حقوق و جرم شناسی و علوم اجتماعی و جامعه شناسی و … نیز در حال فعالیت هستند که زمینه کمک گرفتن از همه آنها وجود دارد.
بیشتر بخوانید:
- شهر ترمیمی به دنبال افزایش زیست پذیری شهر
- گزارش نخستین جلسه از نشست زنان و عدالت ترمیمی
- سمن ها به عنوان مهم ترین پایگاه شهر ترمیمی
رئیس کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادهای شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: شهر ترمیمی مکمل خیلی از موضوعاتی است که در حال حاضر در شهر مشهد وجود دارد؛ از جمله آنها میتوان شوراهای اجتماعی محلات و گروههای تسهیلگری اشاره کرد که هرکدام به نوعی به شهر ترمیمی میپردازند.
حسینیپویا با تاکید بر اینکه رویکرد شهر ترمیمی، رویکردی اجتماعی و انسانی است، افزود: بسیاری از مسائل و موضوعات را میتوان با بهرهگیری از این شیوه و نگاه حل و فصل کرد و شهر بهتری را پیش روی شهروندان قرارداد.
وی تصریح کرد: براساس رویکرد حاکم بر شهر ترمیمی، شهروندان، خود برای حل مشکلات شهر و محله مشارکت میکنند؛ رویکرد تسهیل گری نیز بر همین مبناست و لذا این دو حوزه میتوانند با یکدیگر همپوشانی داشته باشند و ذیل این هماهنگی، کار متفاوتی را نسبت به سایر شهرها شاهد باشیم.